Becks merge la școală de Cristina Boncea | Recenzie

Becks merge la școală - Recenzie (Octopussy #2)


Descriere:

După ce au fost subiect de studiu pentru boala Octopussy descoperită de unchiul lor, gemenele Becks și Hyena sunt obligate să se despartă. De data aceasta, Becks pleacă la liceu în Anglia. Pentru ea, școala însă nu va fi decât un pretext pentru a experimenta cât mai mult – de la sex dezinhibat, până la dragoste și prietenie – totul departe de casă, de Hyena și de mediul familiei sale… ciudate. Detestată de cercul noilor colege, acceptată așa cum este, în cele din urmă, dar și îndrăgostită de tânăra Natty, Becks încearcă să afle răspunsuri clare la întrebările aparent inexplicabile care au condus-o până în acest moment al vieții sale. Ce are de făcut? Ce înseamnă normal și ce nu? Care sunt limitele? Care este adevărul? Poate fi oare el aflat? Și cu ce riscuri?

Părerea mea:

După ce am terminat primul volum, nu știam sigur dacă să continui seria sau nu, dar aveam in bibliotecă si volumul 2 așa că am zis să-l citesc

Surprinzător, mi-a plăcut foarte mult. Evident că se vede o evoluție a Cristinei spre bine, a stilului cât și a conținutului de idei. Mi se pare că e mai bine structurată ca plan de idei. 

Din spusele Cristinei este un volum in care scenele de sex intre fete sunt prezente, să nu zic dominante pentru că nu e chiar așa. Deși acesta eu il consider un roman mai erotic decât primul, nu se pune accentul pe sex, cel puțin eu am simțit asta. 

Stilul a evoluat mult, acum acțiunea este mult mai ușor de vizualizat. Mă bucur pentru Cristina, pentru evoluția sa literară. Vreau să citesc cât mai repede volumul 3!


Personaje:

Mi-a plăcut foarte mult de Becks. Oarecum m-am regăsit in ea, spun asta la modul cel mai sincer. Hyena e cam bleah.

Celelalte personaje sunt episodice, doar unchiul Phil apare dar numai la sfârșit, într-un moment prielnic, atât spun #nospoilers

Acțiune:

Becks și  Hyena se despart din nou. Becks merge la o școală din Anglia, care nu e una obișnuită, ci unde sunt numaj fete. Și da, de aici începe "acțiunea".

Cele 2 vorbesc pe Skype, Hyena e geloasă pe colegele lui Becks.

Becks vorbește cu bunica sa pentru a afla lucruri șocante și tulburătoare despre familia Sugar.

Rating:

☆☆☆☆☆

Comentarii