Wrap-up | Ianuarie 2017

Bună să vă fie inima și bine ați revenit pe Blog-ul meu! Eu sunt Raul și azi v-am pregătit un wrap-up al lunii Ianuarie.

În luna care a trecut am citit 6 cărți, condiser că am început bine, având in vedere challange-ul de pe Goodreads care e de 60 de cărți pe 2017, rezultând că ar trebui să citesc 5 cărți pe lună. Nu am să mai stau să vă spun ce punctaj am dat fiecărei cărți deoarece aveți GoodReads-ul meu în pagina intitulată "contact". Haideți să vedem ce cărți am citit in luna precedentă! Am să le iau în oridine aleatorie.


Prima carte citită este Crăciunozaurul de Tom Fletcher apărută la Arthur. Mi-a plăcut mult cartea, se citește foarte repede, având scrisul foarte mare și imagini. Din păcate, nu am făcut câteva poze la imaginile prezente in carte, pentru că a fost împrumutată de la o colegă.


Începută in Decembrie și terminată in ianuarie este Cântec de Gheață și foc de George R.R.Martin. I-am făcut o recenzie acestei cărți pe care vă invit să o citiți dacă n-ați făcut asta încă.( click aici )


De asemenea, fiindcă a fost perioada Crăciunului am citit Un baiat numit Crăciun de Matt Haig apărută la editura Nemi, un imprint al celor de la Nemira. I-am făcut și acesteia o recenzie ( click aici)


Pentru că am avut cartea in PDF, am citit Din înțelepciunea lui Tyrion Lannister de Martin. Este o adunătură de citate și de replici ale lui Tyrion; nimic foarte special, însă a fost bună. 

Pe lângă cele menționate, am reușit ss termin Dragostea mea mi-a Dăruit, o colecție de 12 povestiri coordonată de Stephenie Perkins. A fost cam meh cartea, in sensul că nu a fost ceea ce mă așteptam să fie. Nu a fost cartea pentru mine pur și simplu, având în vedere că am terminat-o in toată luna. Dacă vreți ceva ușor și romance, v-o recomand.


Ultima carte pe care am citit-o in ianuarie este Crima din Orient Express de Agatha Christie. Am citit cartea in cadrul Challange-ului Around the Year ( click aici pentru a citi articolul). In Ianuarie cerința era să citim o carte clasică.  Neavând in bibleotecă alt autor clasic, am ales o carte de Agatha și nu am regretat nicio secundă.  

Romanul il are ca personaj principal pe detectivul Poirot, care este îmbarcat intr-un tren mergând spre Londra. La un moment dat, trenul de oprește fiind inzăpezit iar Ratchett este înjunghiat in 12 locuri diferite. Poirot încearcă să descopere criminalul, pornind o anchetă in tren. Mi-a plăcut mult cartea, autoarea m-a surprins foarte tare. 

Acestea au fost cartile pe care le-am citit, in secțiunea de comentarii sau pe Facebook îmi puteți spune ce ați citit voi in luna care a trecut. Read on, bye!

Comentarii