Around the Year | Challenge

Bună! Astăzi am decis să scriu o colaborare cu un booktuber. Acesta este Ştefania de la Bibleoteca Stefaniei.  După cum puteți vedea și din titlu am creat un challenge pe care l-am văzut la Andi de la Thebookworm.

Challenge-ul constă într-o cerință adresată pentru fiecare lună a anului. În fiecare lună trebuie să citim o carte care îndeplinește acea cerință. Sperăm că și voi să faceți acest challenge. Stați cu ochii pe canalul Ştefaniei deoarece va posta și ea un clip și abonați-vă la ea dacă nu ați făcut-o încă. Ştefania face videoclipuri despre cărți evident, având o calitate superioară a video-urilor postate pe canalul ei.

Andi este un booktuber nou apărut pe Youtube. Mie îmi place mult de el, face o treabă foarte bună, citește cărți interesante și are o calitate a video-urilor bună.

Cerințele Challenge-ului:

Ianuarie: Citește un clasic
Februarie: Citeste o carte scrisă de un autor român
Martie: Citește o carte care are peste 500 de pagini
Aprilie: Citește sfârșitul unei serii
Mai: Citeste o carte ficțiune-istorică
Iunie: Citește o carte a cărei acțiune se petrece vara
Iulie: Citește o carte romance
August: Citește o carte care are pe copertă culoarea roșu
Septembrie:  Începe o serie nouă
Octombrie: Citește o carte Thriller/mister/polițistă
Noiembrie: Citește o carte scrisă de Neil Gaiman
Decembrie: Citește o carte de Crăciun a cărei acțiune se petrece iarna.

Sper să faceți și voi acest Challenge și nu uitați de canalele celor doi booktuberi care fac o treabă excelentă și care chiar merită ♡.

ANUNȚ:

Programul de postat se va schimba din nou. Va rămâne după cum v-ați dat seama că l-am schimbat acum ceva timp. Luni si Vineri voi posta( vineri deocamdată doar NHIE) și sâmbăta ocazional deoarece consider că doar o dată pe săptămână e prea puțin.

Comentarii